Stiven Tajler: Romansa sa četiri decenije mlađom asistentkinjom

Stiven Tajler: Romansa sa četiri decenije mlađom asistentkinjom

Autor: | 10/03/2014

0

Stiven Tajler nedavno je započeo novu romansu sa svojom ličnom asistentkinjom, prenosi "Daily Mail". Šezdesetpetogodišnji roker navodno je u vezi sa Ejmi Preston, koja je u svojim dvadesetim godinama. Glasine o Tajlerovoj novoj devojci pojavile su se kada je par viđen dok su se motorom vozili na Havajima.
- Nije baš da su u ozbiljnoj vezi, ali njihov odnos nije ni striktno poslovan. Tek su počeli da se zabavljaju. Ona radi za njega već nekoliko godina - otkrio je izvor i dodao:
- Još je rano za bilo kakve prognoze, ali nema sumnje da im je zabavno dok su zajedno. Ona je njegova lična asistentkinja, tako da ga prati gde god da ode.
Mediji su otkrili da Ejmi iza sebe već ima jedan propali brak, sa agentom Skotom Šahterom, a prethodno je radila i kao asistentkinja Donalda Trampa. Frontmen grupe "Aerosmith" poznat je po tome što je imao buran ljubavni život, uključujući i nekoliko romansi sa znatno mlađim devojkama. Pre tri godine verio se za Erin Brejdi, koja je samo četiri godine starija od njegove kćerke Liv Tajler, dok je od njega mlađa 25 godina. Kada je imao 25, 1973. godine, zabavljao se sa obožavateljkom svog benda Džuli Hokomb, koja je tada imala samo 16 godina. Manekenkom Sirindom Tajler oženio se 1978. i sa njom je dobio kćerku Miu. Drug brak usledio je 1988, kada se venčao modnom kreatorkom Terezom Barik, sa kojom je dobio dvoje dece, kćerku Čelzi i sina Tadža. Par je bio u braku sve do 2006. godine. Kćeru Liv, koja je danas poznata glumica, dobio je sa glumicom Bejb Bjuel, sa kojom je imao kratku romansu 1976.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti