Dejvid Bekam: Nervozan zbog epizodne uloge u seriji "Mućke"

Dejvid Bekam: Nervozan zbog epizodne uloge u seriji "Mućke"

Autor: | 11/03/2014

0

Fudbaler Dejvid Bekam krajem marta pokazaće svoje glumačko umeće u novoj specijalnoj epizodi serije "Mućke" koja će se emitovati 21. marta.

Bivši fudbaler otkrio je da noć pre snimanja svog dela u seriji "Mućke" nije uopšte spavao jer je bio jako nervozan što će kao zvezda specijalnog izdanja serije po prvi put, nakon deset godina, opet ujediniti Del Boja i Rodnija.

Bekam je ispričao za magazin "Sport relief" kako je noć pre snimanja otišao u krevet s namerom da usavrši svoj tekst ali s obzirom na to da se uspavao, kada se ujutru probudio tekst nije bio u glavi već na njegovim grudima.

- Zbog same pomisli da ću biti na setu sa Dejvid Džesonom i Nikolas Lindhurstom bio sam vrlo živčan i veoma iznenađen što sam dobio toliko prostora u seriji. Nikad pre nisam radio ovako nešto, pogotovo ne s ljudima prema kojima osećam ogromno strahopoštovanje - otkrio je Dejvid u intervjuu za časopis "Radio Times" i dodao da stvar nije bila u učenju teksta već da je trebalo znati reći pravu stvar u pravo vreme.

Bekam se na setu pojavio sa bejzbol kapom i naočarima, a nakon snimanja izjavio je da sada može umreti kao srećan čovek.

- Veliki sam obožavalac ove serije otkad znam za sebe i ovo mi je bila velika čast- pohvalio se Bekam.

Skeč će se emitovati u humanitarnoj emisiji BBC-a "Sport Relief" krajem marta.

Izvor: Blic

Foto: Fame

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: dejvid bekam

Pročitajte još