Milica Todorović: Još nisam spremna za novu vezu

Milica Todorović: Još nisam spremna za novu vezu

Autor: | 14/03/2014

0

Posle ljubavi sa Radetom Kovačevićem, Milica Todorović kaže da ima puno udvarača, ali da još ima emotivnu blokadu i da čeka na pravog. Lepa pevačica ponosna je vlasnica titule najboljih nogu na srpskoj estradi, ali kaže da ni to ne pomaže kada je ljubav u pitanju. Na emotivnom planu baš i nema sreće jer tvrdi da još nije prošlo dovoljno vremena od njenog raskida sa bivšim dečkom Radetom, bratom Saše Kovačevića.
- Imam dosta udvarača, među njima ima jako lepih, kulturnih i obrazovanih momaka, ali ja još nisam spremna i prerano mi je za novu vezu - kaže pevačica koja je prošlog oktobra raskinula vezu sa bratom Saše Kovačevića.
Pevačica kaže da je na nastupima momci iznenađuju na razne načine i daruju poklone, ali priča da još nije osetila leptiriće.
- Nijedan dečko se nije dovoljno potrudio da zauzme posebno mesto u mom ljubavnom životu. Uostalom, iako su fini i kulturni, prijateljstvo na Fejsbuku nije dovoljno za međusobno upoznavanje. Može se reći da sam trenutno emotivno nezadovoljna - rekla je kroz smeh pevačica.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin