Ivana Španović: Osmislila lep gest za svoje navijače

Ivana Španović: Osmislila lep gest za svoje navijače

Autor: | 16/03/2014

0

Srpska rekorderka u skoku udalj Ivana Španović, zvanično najbolja sportistkinja Srbije i ambasador brenda „Nike“, pozvala je svoje pratioce na društvenim mrežama da joj pošalju poruke podrške pred Svetsko prvenstvo, koje se održalo od 7. do 9. marta, u Poljskoj, i na kojem je osvojila bronzu.

Ivana je obećala će odabrati deset najboljih tvitova koji će biti nagrađeni. Od svih pristiglih poruka sportistkinja je odabrala deset najlepših. Tri osobe, čija se podrška Ivani najviše svidela, dobile su besplatan celodnevni trening u teretani sa najboljom atletičarkom Srbije, a ostali pobednici su na poklon dobili „Nike“ opremu za trčanje sa potpisom Ivane Španović.

Lepu sportistkinju je ovom prilikom iznenadio brend čiji je ambasador. Dobila je zanimljiv kratak film koji ju je podsetio na trenutke iz detinjstva, s početka karijere, kao i momente zbog kojih je cela Srbija ponosna na nju. Iznenađenje su upotpunili najmlađi članovi Atletskog kluba „Ivana Španović Long Jump“, koji predvodi njena majka Vesna, nekadašnji šampion Jugoslavije u atletici.

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin