Kejti Peri: Bila sam fan Džona Mejera i pre nego što smo se upoznali

Kejti Peri: Bila sam fan Džona Mejera i pre nego što smo se upoznali

Autor: | 16/03/2014

0

Iako se prethodnih nedelja pričalo kako Kejti Peri i Džon Majer uveliko pripremaju venčanje, njih dvoje odlučili su da javnost iznenade novim raskidom. Iako smo već navikli na hirove popularnih muzičara, izgleda da je ovoga puta kraj definitivan jer se ni jedno ni drugo ne oglašavaju povodom priča koje su proteklih dana sve glasnije.

Njihova veza počela je leta 2012. godine i sve vreme bila je vrlo burna, toliko da su nekoliko puta javno raskidali i mirili se. Slavni par nedavno je snimio i duet “Who Do You Love”, a pevačica je tada otkrila da je u Majera bila zaljubljena i pre nego što su se upoznali.

- Bila sam njegov fan godinama pre nego što sam dobila priliku da ga poljubim - ispričala je tada, uverivši mnoge da su stvoreni jedno za drugo, posebno posle kraha njenog braka sa Raselom Brendom i velike depresije u koju je zbog toga upala. Majera, inače, prati reputacija da je veliki ženskaroš. Ipak, nedavno je u emisiji Elen Didženeris priznao da se ne ponosi svojom prošlošću i dodao da ga je Kejti potpuno promenila. „Dan zaljubljenih“ proveli su zajedno i nagovestili da bi venčanje moglo da se održi u junu, ali sada je zajednički život pod velikim znakom pitanja.

Piše: Snežana Ilić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: kejti peri