Aleksandra Gudelj: Povratak u formu samo dva meseca nakon porođaja

Aleksandra Gudelj: Povratak u formu samo dva meseca nakon porođaja

Autor: | 17/03/2014

0

Voditeljka Aleksandra Gudelj, koja je pre dva meseca dobila drugog sina, kaže da uživa uz trojicu svojih muškaraca. Aleksandra priča kako ne može biti srećnija i da joj trenutno ništa ne pada teško.
- Uz dobru organizaciju nema nerviranja, a sa dobrom voljom uvek nam je i osmeh na licu. Naravno, tu je i pomoć moje mame, ali i Veljkovih roditelja, kao i prabake i pradeke - kaže voditeljka koja pored bebe Damjana ima i trogodišnjeg sina Milijana.
Kaže da se beba iz dana u dan menja i da je pokupio od svakog pomalo, od tate crnu kosicu, od mame oči a kao i brat ima rupice na obrazima. Na pitanje kako je ona uspela tako brzo da se vrati u formu Aleksandra kaže:
- Volim da se našalim i kažem kako je Damjana donela roda jer sam bila aktivna tokom cele trudnoće i kada sam se porodila izgledala sam kao da nisam ni bila u drugom stanju. Po izlasku iz porodilišta imala sam mali stomačić, odnosno samo 4,5 kg viška. Ali posle dva dana, kako smo došli kući, i taj mali stomak je nestao. To je verovatno do genetike. A opet, nisam se mnogo ni ugojila tokom trudnoće.
Voditeljka otkriva da bi trebalo da počne da trenira, ali da je trenutno zadovoljna izgledom, pa sebe ne opterećuje mnogo oko kilaže.
- Otkako sam se porodila, dani su mi isti kao i ranije. Sve se vrti oko moja tri divna dečaka. O povratku na posao ću ozbiljnije razmišljati za mesec ili dva - priča voditeljka.
- Veljko i ja mnogo volimo decu. Veoma sam srećna što je Milijan dobio brata. Najlepša kombinacija mi je dva brata i sestra. Pošto ne može da se bira, sigurno je da ćemo sačekati koju godinu i onda pokušati da dobijemo i devojčicu - kaže Aleksandra.
Dodaje da Milijan obožava brata.
- Želi i da mu menja pelene, pa se onda u poslednjem momentu predomisli zato što mu miris nije baš najprijatniji. Zabavno mu je da učestvuje u svemu.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin