Nataša Bekvalac: Proslavila rođendan kćerke Hane

Nataša Bekvalac: Proslavila rođendan kćerke Hane

Autor: | 17/03/2014

0

Nataša Bekvalac ovih dana uživa u jednom pravom ženskom druženju na odmoru u Francuskoj! Nakon što su Kristina i Nataša raskinule svoje ljubavne veze, odlučile su da pobegnu iz Srbije, razbistre glave, ali i zabave se sa svojim ćerkicama, Hanom i Petrom. Nataša gotovo svakodnevno oduševljava svoje pratioce na Instagramu novim fotografijama, a posebnu pažnju medija su podigle one na kojima su Nataša i Kristina obučene kao odbegle mlade, ali i one na kojima provode kvalitetno vreme sa svojim malim dama u Diznilendu.

U Parizu su u krugu porodice proslavile i Kristinin rođendan, a na današnji dan, eto još jednog povoda za slavlje - Natašina  ćerkica puni sedam godina!

- Danas nam je divan dan mojoj Hani rodjendan:))) živelaaaaa – napisala je Nataša ispod fotografije na kojoj je mala Hana, a potom objavila još jednu na kojoj se vidi da je osvanuo prelep i sunčan dan, savršeno vreme za proslavu rođendana.

- Vreme..idealno..za ljubav..ovog dana pre 7 god moj zivot je dobio smisao ..jedina bezuslovna ljubav..Hana – napisala je pevačica.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin