Ana Sević: Sa Darkom Lazićem uživala u kupovini opreme za njihovu mezimicu

Ana Sević: Sa Darkom Lazićem uživala u kupovini opreme za njihovu mezimicu

Autor: | 18/03/2014

0

„Moja mala devojčica puna je velikih želja“, poznata je dečja pesmica koju će, kako su nam Ana Sević i Darko Lazić priznali, pevati svojoj ćerkici kada za četiri meseca dođe na svet, a do tog trenutka oni se trude da dečju sobu opreme najsavremenijom opremom, za koju su do sada izdvojili oko 5.000 evra!

Ekipa „Alo!“ je, naime, sa budućim roditeljima krenula u veliku kupovinu opreme za bebe, u kojoj Darko i Ana nisu imali zmiju u džepu, pa su pazarili samo najskuplje artikle.

Najviše vremena proveli su birajući kolica za svoju mezimicu. Dok je Ani bilo najbitnije da kolica mogu da stanu u njen automobil, Darku je na prvom mestu bila sigurnost deteta, a o dizajnu su se odmah dogovorili. Lazić je najčešće proveravao kvalitet i sigurnost, ali i težinu opreme, pa je tako u radnji podizao kolica kako bi video da li će Ana moći da se izbori s njima.

Pored ove nezaobilazne opreme, za koju je izdvojio nešto više od 1.000 evra, mladi par je razgledao i krevece. Laziću je za oko zapala kolevka. Toliko mu se svidela da je poželeo da je i sam isproba, ali kako to nije bilo moguće, s osmehom je nastavio razgledanje. Mladi par je siguran da će se uspešno snaći u ulozi roditelja, a kako je Sevićeva već u petom mesecu trudnoće, pripreme su morali da ubrzaju.

- Jedva čekamo da naša beba dođe na svet. Toliko smo nestrpljivi da smo već počeli sa pripremama za taj trenutak. Kada uđemo u radnju sa stvarima za bebe, sve nam se sviđa i ne možemo da se opredelimo šta da kupimo. Ali, uvek nađemo kompromis i uzimamo isključivo stvari i opremu koja se sviđa oboma i koja će biti sigurna za naše dete - gotovo uglas rekli su nam Darko i Ana.

Izvor: Alo

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin