Mina Kostić: Sa bivšim suprugom priredila rođendansko slavlje kćerkici Anastasiji

Mina Kostić: Sa bivšim suprugom priredila rođendansko slavlje kćerkici Anastasiji

Autor: | 18/03/2014

0

Folk pevačica Mina Kostić (39) i njen bivši nevenčani suprug Igor Kostić (34), koji na estradi nastupa pod umetničkim imenom Igor X, priredili su nezaboravnu rođendansku zabavu svojoj ćerkici Anastasiji. Devojčica je napunila pet godina i zajedno sa nasmejanim roditeljima, dočekivala je zvanice u jednoj igraonici na Čukaričkoj padini.

- Bilo je savršeno i iznad naših očekivanja. Angažovali smo animatore, a imali smo i prelepu tortu. Anastasiji i sebi sašila sam identične haljine koje su nam savršeno pristajale. Imale smo isto prstenje i narukvicu, jedino nam je obuća bila različita. Na rođendan sam pozvala ceo ćerkin vrtić pa čak i vaspitačice, ali ne znam zašto nisu došle – počinje razgovor za Story pevačica čija mezimica fizički veoma podseća na nju.

- Anastasija više liči na mene, ima moju otresitost, energiju, dobra je i pravična. Sve najbolje pokupila je od oboje. Puna je utisaka sa rođendana na kojom je dobila mnogo igračaka, novca i garderobe – dodaje estradna džepna Venera koja se od nevenčanog supruga Igora rastala nedugo nakon što su postali roditelji.

- Imali smo dosta trzavica i svađa, ali to je normalno kod svih parova. Ipak, odavno više nismo zajedno. U poslednje dve godine Anastasija nas stalno pita hoćemo li se pomiriti. Stidljiva je, pa tati ne postavlja toliko pitanja koliko meni. Ona to stvarno želi i stalno nas pita kada ćemo joj podariti batu ili seku. Neretko u vrtiću pred svima priča: Mama je trudna pa onda dođe kući i ljubi mi stomak – smeje se zgodna pevačica koja ističe da trenutno nema dečka.

- Imam samo svoje dete i ona mi je sve a moj emotivni život samo je moj i o tome neću da pričam – odlučna je Kostićeva koja priznaje da je njena veza sa Srđanom Nikčevićem, koji je nedavno u emisiji Trenutak istine izjavio da ju je samo medijski iskoristio, od starta bila marketinški trik.

- Sa Srđanom nisam ni bila u vezi i tačno je to što je on rekao u emisiji Trenutak istine. Sve je bila fora kako bi on postao poznat i drago mi je ako sam mu u tome pomogla. Predložili su mi da me spoje s njim, a mene je dirnula njegova teška životna priča koju je pre toga ispričao u rijalitiju Maldivi na TV Happy. Htela sam da ga angažujem za spot jer dobro izgleda, ali novinari su me nagovorili da uradimo i fotografisanje uz priču o tome da smo u vezi. On je izjavio kako sam ja super, a ja da nemam ništa protiv veza sa mlađima, mada sebe ne vidim uz tipa koji je skoro deceniju i po mlađi od mene. Nisam spremna za takvu romansu iako nemam ništa protiv takvih veza u kojima je velika razlika u godinama – zaključuje pevačica.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: mina kostić