Šon Pen i Šarliz Teron: Započinju zajednički život

Šon Pen i Šarliz Teron: Započinju zajednički život

Autor: | 20/03/2014

0

Šarliz Teron i njen sin Džekson navodno će se uskoro useliti u kuću Šona Pena. Pošto se već neko vreme šire glasine o romansi slavnih oskarovaca, mediji sada pišu da par planira da započne i zajednički život, nakon što su objavljene fotografije Penove kuće snimljene iz vazduha, a na kojima se vidi kako je glumac napravio modifikacije u svom dvorištu kako bi ga pripremio za dolazak deteta. Tako se na fotografijama vidi ograda koja je ugrađena oko bazena, kao i trampolina koja je smeštena u zadnjem dvorištu.
Šarliz i dvogodišnji Džekson u poslednje vreme provode dosta vremena sa Šonom. Nakon šti su zajedno proslavili Novu godinu na Havajima, gde su fotografisani kako razmenjuju poljupce, viđeni su zajedno u još nekoliko navrata, uključujući i žurku u Los Anđelesu koja je održana nakon dodele Oskara ranije ovog meseca.
- Šarliz i Šon provode svaku noć zajedno i njihova veza veoma brzo napreduje. Čini se da ne mogu jedno bez drugog - rekao je izvor, dok je drugi dodao:
- Šon je veoma zaljubljen u Šarliz, kao i u njenog sina Džeksona. U njenom prisustvu on je druga osoba, pokazao je svoju nežnu i zabavnu stranu, a to nije mnogo ljudi moglo da vidi.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin