Eva Longorija: Nikad se nisam smatrala seks simbolom

Eva Longorija: Nikad se nisam smatrala seks simbolom

Autor: | 20/03/2014

0

Eva Longorija proslavila se ulogom u seriji "Očajne domaćice", ali se u poslednjih nekoliko godina posvetila poslovnim poduhvatima "iza kamera". U najnovijem intervjuu, lepa glumica otvoreno je progovorila o novim izazovima i tituli jedne od najlepših žena na planeti.
- Nikad se nisam smatrala seks simbolom. Mislim da nije u redu da ljudi misle da žene ne mogu da budu i seks simbol i ozbiljna poslovna žena u isto vreme. Ko kaže da ne mogu da budem oboje? Žene su kompleksne. Žene su predivne, pametne, spiritualne, društvene i preduzetničkog duha. Mislim da sam ja odličan primer za to - rekla je ona.
U proteklom periodu Eva je glumu zamenila obavezama u svojoj produkcijskoj kompaniji, kao i radom u svojoj humanitarnoj fondaciji, ali ona priznaje da će se uskoro vratiti na male ekrane.
- Definitivno ću se vratiti televiziji. Obožavam taj medij. Volim da svakog dana idem na isto mesto na posao. Volim da uranjam u svoj lik. Nedostaje mi Gabi iz "Očajnih domaćica". Nedostaje mi porodica koju smo stvorili za osam godina. Tako da nema sumnje da ću se vratiti. Dopada mi se ideja pružanja šansi ženama u ovom poslu, tako da su u većini stvari na kojima radim žene dobile glavne uloge - istakla je ona.
Pored uspeha na poslovnim planu, Eva je konačno pronašla sreću i u emotivnom životu. Nakon dva propala braka i brojnih neuspelih i burnih veza, ona je trenutno u srećnoj ljubavi sa meksičkim biznismenom Hozeom Antonijom Bastonom.
- Možete me pitati o privatnom životu, ali neću vam odgovoriti. Ali moj društveni život je divan. Imam mnogo prijatelja i stalno se nešto dešava. Trenutno sam veoma srećna, i profesionalno i privatno - zaključila je ona.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još