Željko Joksimović: Nemam vremena za kajanje

Željko Joksimović: Nemam vremena za kajanje

Autor: | 21/03/2014

0

Dva dana pred veliko finale regionalnog "X faktora", po mišljenju javnosti najkredibilniji član žirija, Željko Joksimović je sabrao utiske i za "Blic" je otkrio da je veoma samokritičan i da bi da može neke stvari promenio u toku poslednjih pet meseci svog žiraranja uz Kikija Lesendrića, Eminu Jahović i Kristinu Kovač.
Čuveni kantautor je, ipak, naglasio da je za sumiranje utisaka još rano i da će to učiniti po završetku šou programa. Mentor sa duplo većom šansom za pobedu od ostalo troje kolega, budući da on imaju po jednog takmičara u finalu, a on dva, nije spreman da otvoreno kaže da pretenduje na trijumf.
- Perfekcionista sam za sve u životu, pa tako i kada je ovaj televizijski projekat u pitanju. Uvek smatram da može bolje, odnosno da sam negde mogao više, bolje, drugačije. To je uvek tako, ali sam generalno zadovoljan jer u finalu imam dvojicu divnih momaka koji imaju pred sobom već viđene karijere, bez obzira na plasman u samom finalu. Od njih sam pokušavao da napravim samostalne izvođače, sposobne da se nose sa svojim odlukama, dobrim i lošim ali i sa popularnošću. Mislim da je to i poenta mentorskog programa - rekao je Željko.

Kajete li se zbog neke odluke, izjave, izbora...?

- Jedan od mojih životnih principa je da nemam vremena za kajanje. Kada je potrebno da u trenutku iznesete mišljenje pred milionima gledalaca, kažete šta mislite ili osećate, onda nema prostora za premišljanje. Stojim iza svojih izjava.

Da li smatrate da svi finalisti poseduju taj faktor, da tako kažemo posebnosti?
- Finalisti ga imaju, ali svi oni na njemu moraju još mnogo da rade jer jedno je urođeni "X Faktor", koji neko ili ima ili ga nema, a drugo je sve ono što se godinama uči i razlikuje zvezde na muzičkoj sceni bilo gde u svetu.

Šta bi bile vaše sugestije produkciji, budućim takmičarima i žiriju za sledeću sezonu?
-Kada su u pitanju saveti, nadam se da je produkcija naučila nešto iz ovog debija jednog velikog muzičkog i televizijskog šou programa. Takmičari neka veruju u sebe, a narednom žiriju mnogo sreće u novoj sezoni. Impresije o "X Faktoru" detaljnije bih mogao da sastavim posle finala.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin