Maja Nikolić: Spremna za nove poslovne izazove nakon napuštanja Jutarnjeg programa

Maja Nikolić: Spremna za nove poslovne izazove nakon napuštanja Jutarnjeg programa

Autor: | 21/03/2014

0

I pored toga što se oprostila od gledalaca Jutarnjeg programa na RTS-u, voditeljka Maja Nikolić Japundža ipak ostaje na javnom servisu Srbije, u novoj emisiji koja je trenutno u fazi pripreme. Voditeljka je za Blic otkrila da će nova emisija koju je već spominjala biti na njenoj matičnoj televiziji RTS-u, a ne na nekoj drugoj komercijalnoj stanici.
- Pripremam novu emisiju. Rano je da otkrivam bilo kakve detalje. Planiram da sa njom startujem tek od jeseni, tako da ima još vremena da se o tom projektu priča. Ono što je bitno jeste da ostajem u svojoj matičnoj kući i drago mi je zbog toga - rekla je Maja za Blic.
Voditeljka je dodala da je bila iznenađena spekulacijama o prelasku na neku drugu televiziju, jer, kako kaže, o tome ni u jednom trenutku nije bilo govora.
Maja je takođe otkrila da joj ni najmanje ne nedostaje rano buđenje, kao i da se veoma raduje novom projektu.
- Ovaj mesec i po od kada ne radim uživam u tome da sama ispratim decu u školu i da natenane čitam novine i popijem svoj čaj. To su sitnice koje su mi jako nedostajale. Ova pauza i promena su mi bile potrebme, ali takođe volim i ovaj deo posla koji je sada aktuelan. Kreativno osmišljavanje nečega novog i sve ono što prati taj proces. Promene uvek izvuku neku novu energiju i radost na poslu - zaključila je Maja.

Izvor: Blic, Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin