Ilda Šaulić: Moj otac priželjkuje još unuka

Ilda Šaulić: Moj otac priželjkuje još unuka

Autor: | 22/03/2014

0


Pevačica narodne muzike Ilda Šaulić snimiće dve nove pesme. Prvi singl će premijerno predstaviti u aprilu na "Pink mjuzik festu", a potom planira da objavi još jedan. Ćerka legendarnog pevača Šabana Šaulića prvi put učestvuje na nekom festivalu, ali kaže da to ne doživljava kao takmičenje, već kao priliku da publici predstavi novu pesmu. Priznaje da joj je otac najstroži kritičar, ali i da njegovom sudu najviše veruje.
- Otac niti mnogo hvali, niti kritikuje - kaže za naš list Ilda.
- Ali čim nešto ne komentariše, znači da je zadovoljan. Ponekad kaže da sam nešto mogla drugačije da otpevam ili promenim. Njegove kritike su mi dragocene, ko će bolje da mi kaže šta je dobro ili mi da savet, nego otac.
Ildina rođena sestra Sanela, koja je udata za bivšeg fudbalera Zorana Batu Mirkovića, pre šest meseci je rodila ćerku Lunu, koja je usrećila porodicu Šaulić.
- Sestra i zet žive blizu nas, tako da se viđamo i družimo svakodnevno - ističe Ilda.
- Luna je preslatka, liči na tatu, ali se nadam da će malo da povuče i na Šauliće. Deda Šaban je najslabiji na nju. Obožava devojčice i topi se u prisustvu unuke. Peva joj, priča, baš uživaju zajedno.
Šaban već dugo nagovara mlađu ćerku Ildu i sina Mihajla da zasnuju porodice, ali zasad nema izgleda da će se njegove želje uskoro ostvariti.
- To ne može tek tako da se desi i planira - ističe Ilda.
- Prirodno je da takve stvari priželjkuje svaki roditelj, pa i moji. Sanela ima sina i ćerku, tako da zasad imaju dva unuka, a daće Bog da ih bude više i da ih jednoga dana obradujemo i Mihajlo i ja. Brat smatra da je još rano za porodicu i da treba da idemo redom. To znači da sam ja sledeća, ali nikad ne zna.
Ildi je na početku karijere veliki uspeh donela pesma "Stani dušo". Smatra da je teško ponovo snimiti takvu numeru.
- Ova pesma je bila potpuno drugačija od onoga što je u tom trenutku bilo u ponudi - dodaje Ilda.
- Pronašla me je u pravom trenutku, baš kao i ja nju. I posle šest godina svuda se rado sluša. Volela bih da mi se u karijeri desi još jedan tako dobar narodnjak.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin