Sara Džesika Parker: Lansirala liniju cipela sa svojim potpisom

Sara Džesika Parker: Lansirala liniju cipela sa svojim potpisom

Autor: | 22/03/2014

0


Glumica Sara Džesika-Parker, koju je publika najviše zavolela zahvaljujući ulozi u seriji „Seks i grad“, kada se, osim po glumačkim kvalitetima, istakla i po originalnom načinu odevanja kako na malim ekranima tako i u privatnom životu. Budući da je prethodnih godina postala prava modna ikona o čijem stilu svi govore, ova velika obožavateljka mode odlučila je da ode korak dalje i da kreira obuću. Prošle nedelje u Njujorku je prvi put predstavila publici svoju kolekciju koju je uradila u saradnji sa Džordžom Malkemusom, jednim od vodećih ljudi u kompaniji za proizvodnju obuće sa potpisom „Manolo Blahnik“. Za kolekciju je karakteristična različitost boja, jer glumica voli šarene cipele.
- Mnogo volim boje i za mene je svaka neutralna. Baš to sam volela kod Keri Bredšo, ona je uvek nosila ono što joj se dopada, a ne ono što od nje očekuju da obuče - rekla je Sara.
- Bila sam uključena u gotovo sve procese proizvodnje. Znam da većina to ne radi, ali ja ne mogu da stavim moj potpis na nešto ukoliko nisam potpuno uključena u rad.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još