Ivana Korab: Otkrila zašto nije želela da radi u Srbiji

Ivana Korab: Otkrila zašto nije želela da radi u Srbiji

Autor: | 23/03/2014

0


Atraktivna manekenka i glumica Ivana Korab, koja poslednjih šest godina uspešno gradi inostranu karijeru, posle duže pauze odlučila je da za domaće tržište snimi katalog za proizvođača donjeg veša „Bonatti“, čije je zaštitno lice.
Zgodna dvadesetsedmogodišnjakinja, koja sa velikim entuzijazmom ostvaruje svoje dečje snove, uživala je dok je radila na ovom angažmanu, a lepo iskustvo navelo ju je da nastavi saradnju. Uskoro će ponovo doći u Beograd kada će se raditi fotografije za novu kolekciju. U međuvremenu, Ivana u Americi završava snimanje horor film „Unnatural“, u kome ima zapaženu ulogu, a sa podjednakim uspehom bavi se i manekenstvom. Slobodno vreme najradije provodi u društvu prijatelja, a kada je u Beogradu, sva njena pažnja usmerena je na sina njenog rođenog brata, četvoroipomesečnog Andriju.

Posle duže pauze u radu na našem tržištu, postali ste zaštitno lice brenda „Bonatti“, kako je počela saradnja između vas?
- Kada su iz “Bonattija” uspostavili kontakt sa mnom, predlažući mi saradnju, ozbiljnije sam prostudirala šta oni rade i na koji način. Bila sam prijatno iznenađena da jedan naš brend tako ozbiljno i na takvom nivou posluje. Koncept i kvalitet produkcije veoma su bitni za kampanju donjeg veša, jer je potrebno da sve izgleda atraktivno i luksuzno, nijednog momenta vulgarno, a to je upravo ono što „Bonatti” radi. Tako smo se lako dogovorili o saradnji.

Koliko niste radili u Srbiji?

- Poslednji put sam ovde radila pre tri godine, kada nije sve bilo ispoštovano onako kako sam se dogovorila, što je bio razlog zašto dugo nisam želela da radim ovde.

U čemu se proces rada kod nas razlikuje od onog na koji ste navikli u Americi?
- Volim da radim sa našim ljudima. Ima mnogo vrhunskih profesionalaca u svom poslu i pravo je zadovoljstvo sarađivati sa njima. Naravno da postoji razlika između rada u Srbiji i Americi, ali naši ljudi imaju znatno gore uslove i zaista je impresivno šta oni sve sprovedu u delo sa budžetom koji imaju na raspolaganju. Finalni proizvod izgleda uglavnom kvalitetno.

Kakva atmosfera je vladala na snimanju za „Bonatti“?
- Mnogo smo se zabavili tokom snimanja, a fotografije koje smo uradili zbilja su izvanredne. Zato jedva čekam da slikamo prolećnu kolekciju. Volim kada radim sa pozitivnim ljudima, tada se i posle višečasovnog snimanja ne osećam umorno, već sam puna dobre energije.

Jeste li mnogo zaposleni u Americi?

- Tamo mnogo radim na više projekata. Trenutno privodimo kraju snimanje filma koji smo započeli u januaru na Aljasci, upravo sam snimila kampanju za brend za negu kože “Caress”, radila sam pre nekoliko dana humanitarni event za “Miller Children’s Hospital” i još mnogo drugih projekata.

Kada ćete ponovo posetiti Beograd?
- Verovatno krajem maja ili početkom juna kako bih nastavila saradnju sa „Bonattijem“, ali još se dogovaramo kada će to tačno biti. Potrebno je da uskladimo moje obaveze u Americi i njihov raspored.

Vaš brat je nedavno dobio sina. Hoćete li zbog toga češće da dolazite kući?
- Taj mali anđeo mi toliko nedostaje kada sam u Americi da bih ja na svakih mesec dana dolazila da mi obaveze to dozvoljavaju. Moja porodica mi skoro svaki dan za dobro jutro šalje slike i video-snimke na kojima je on. Nema ništa lepše na ovom svetu od dečjeg osmeha.

Kako provodite slobodno vreme?

- Nemam baš mnogo slobodnog vremena, a trudim se da ono malo što imam provedem sa prijateljima ili da se bavim nekom sportskom aktivnošću.

Volite li izlaske i kakav je noćni provod u Los Anđelesu?
- Ne posećujem često noćne klubove. Naravno da mi nekada prija da izađem i da se provedem sa prijateljima. Moj izlazak uglavnom prođe u zabavi, smehu i đuskanju. To je zato što zaista imam najbolje prijatelje na svetu.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin