Ivana Selakov: Strahovala sam za život

Ivana Selakov: Strahovala sam za život

Autor: | 25/03/2014

0


Pevačica Ivana Selakov nedavno je završila u bolnici gde joj je hitno operisan tumor na materici, ali se ona uspešno oporavlja i već se vratila svakodnevnim obavezama, ali kaže da joj nije bilo svejedno iako je tumor bio benigni.

- Operacija je bila rutinska. Ali moram da priznam da je strah postojao. To je normalno. Strahovala sam, nije da nisam. Ali, hvala bogu, za sada se osećam dobro i već sam se vratila svakodnevnim obavezama - rekla je Ivana.

Pevačica je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala benigni tumor na materici. Doktori su tokom kontrole primetili promene na materici i hitno zakazali operaciju. Sve je prošlo dobro, a zahvat je trajao tri sata.

- Super sam sada. Mislim da je sve nekako preuveličano ispalo u medijima. I dalje mi nije jasno kako je ta informacija uopšte dospela u javnost. Ipak, kako sam već rekla, sada je sve u redu i idemo dalje - kaže pevačica kroz osmeh.

Kako su joj lekari rekli posle zahvata, ne postoji rizik da joj mogućnost da postane majka bude ugrožena.

- Ovo kroz šta sam prošla samo je bio mali alarm. Apelujem na sve žene da nađu vremena za pregled kod ginekologa jer ovo može svakome da se desi, a rutinski pregled ne košta ništa, a može život da vam spase - kaže Ivana.

Ona se već vratila podučavanju u školi pevanja koju drži, a planira i buduće nastupe. Uz nju je sve vreme bio i njen dečko Predrag Mirković. Njih dvoje su zajedno više od osam godina i velika joj je podrška. Pre tri godine su počeli i da žive zajedno u Zemunu. Iako je nekoliko puta dolazilo do kraćih razlaza, njihova ljubav je preživela, pa par planira i porodicu.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Ivana Selakov