Pol Voker: Otkriven uzrok nesreće u kojoj je glumac tragično izgubio život

Pol Voker: Otkriven uzrok nesreće u kojoj je glumac tragično izgubio život

Autor: | 27/03/2014

0

Skoro četiri meseca otkako je glumac Pol Voker tragično izgubio život u udesu u Kaliforniji, zajedno sa svojim prijateljem Rodžerom Rodasom, otkriven je pravi uzrok ove saobraćajne nesreće. Istražitelji su otkrili da je fatalni sudar izazvala prebrza vožnja, s obzirom na to da nema dokaza ikakvog mehaničkog kvara.
U zvaničnom izveštaju navodi se da je Rodas, koji je buo za volanom "poršea" vozio brzinom od 130 do 150 kilometara na čas na putu gde je dozvoljena brzina bila 70 kilometara na čas, kada je izgubio kontrolu u krivini i udario u stub pored puta, pre nego što je vozilo zahvatio plamen.
Prema pisanju portala TMZ, ovaj izveštaj veoma je uznemirio Vokerovu porodicu, koja je ljuta na okružnog šerifa u Los Anđelesu zato što su za rezultate istrage saznali putem medija. Naime, njegov otac Pol Voker Senior i majka Šeril Voker, kao i njegova 15-godišnja kćerka Medou smatraju da je šerif trebalo da ih kontaktira i obavesti o ovim otkrićima pre nego što ih je podelio sa javnošću, otkrio je izvor blizak porodici.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: pol voker

Pročitajte još

Najnovije vesti