Mik Džeger: Na meti optužbi porodice njegove tragično preminule devojke

Mik Džeger: Na meti optužbi porodice njegove tragično preminule devojke

Autor: | 27/03/2014

0

Džen Šejn, sestra Lren Skot koja je pre deset dana izvršila samoubistvo, optužila je Mika Džegera da je od sahrane poznate dizajnerke napravio "medijski cirkus". Ona je izjavila da nijedan član njihove porodice, osim njenog brata Rendala, nije prisustvovao sahrani koja je održana juče na groblju u Holivudu. Džen je izjavila da smatra da je njena sestra trebalo da bude sahranjena u Juti, gde je rođena i gde je odrasla, kao i da su njena porodica i prijatelji iz grada Ogdena bili očajni što nisu prisustvovali sahrani, te da im je posebno teško palo i što je Lren kremirana, što znači da nikada neće moći da se oproste od nje.
- To je postao medijski cirkus, i ona ne bi želela da bude tako. On nije jedini koji je u žalosti. Ovde je njen dom, a ne neko daleko groblje u Los Anđelesu. To nema smisla, ali Mik i njegova deca su doneli sve odluke. Volela bih da je drugačije. Ne volim da mislim da je to postalo šoubiznis, lažna sahrana, ona zaslužuje više. Ona je ljudski biće, stvorila je svj život, a ne njegov. Zaslužuje da je pamte po onome što je ona bila. Biće sahranjena i zapamćena kao Mikova devojka, a ne Luan Bambro ili Lren Skot - istakla je Džen.
Lreninoj sahrani u Los Anđelesu prisustvovalo je oko 70 ljudi, uključujući i Džegera, njegovu decu i unučiće, kao i prijatelje para, među kojima su bili Nikol Kidman i njen suprug Kit Urban.
Pored sahrane, razmirice između frontmena "Rolingstonsa" i porodice njegove devojke stvorio je i testament dizajnerke, koji je objavljen juče, a u kojem je ona svu svoju imovinu ostavila Džegeru. Njih dvoje bili su u vezi 13 godina, ali nisu imali dece.

Autor: Life Content

Foto: Tanjug/AP

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti