Mirka Vasiljević: Nisam kao druge žene fudbalera

Mirka Vasiljević: Nisam kao druge žene fudbalera

Autor: | 27/03/2014

0

Glumica Mirka Vasiljević posvećena je porodici sinu Andreju i kćerkici Adrijani, a supruga Vujadina Savića prati po Evropi gde ga njegova fudbalska karijera nanese, pa priča da joj je prebivalište trenutno u Nemačkoj.
- Prvo smo otišli u Bordo, pa smo bili u Drezdenu, pa opet u Bordou a sad smo trenutno u Bilefeldu. Onog momenta kada sam odlučila da sa Vujadinom odem u inostranstvo a da ću u Srbiji biti kada imam posla ili neke lične obaveze. Tada sam shvatila da u svim tim gradovima ne mogu tražiti Beograd, jer niko od njih nema ono što ima Beograd - rekla je mlada glumica.
Život u Bilefeldu, pruža joj mnogo slobodnog vremena, tako da svog izabranika prati na svim utakmicama.
- Tamo imam dosta vremena. Na početku sam i imala trenutke kada se probudim ujutro i kažem šta ću ja sad, jer bukvalno nisam imala šta da radim po ceo dan. Nisam imala svoje obaveze već sam funkcionisala po Vujadinovom rasporedu i naravno, pratila sam ga na svim utakmicama, mada nisam bila baš poželjna na stadionima. Vrlo sam grlata i nemam baš ženstven glas, tako da na tribinama nisam prava žena fudbalera, da prekrstim noge i mirno gledam. Ja se derem, navijam i učestvujem kao najvateniji navijači - kroz smeh priča Mirka.

Izvor: Story

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti