Nataša Bekvalac: Priznala da nije izgubila veru u brak

Nataša Bekvalac: Priznala da nije izgubila veru u brak

Autor: | 27/03/2014

0

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je odradila seriju fotografija kao model za katalog nakita jedne ekskluzivne kuće iz Sarajeva i tom prilikom, kao nosilac ovog prelepog ukrasa koji šljašti, otkrila da je i ona u svom ljubavnom životu nekome poslužila samo kao ukras.
Naime, pozirajući sa prelepim draguljima na rukama, Nataša veoma zadovoljna povodom njenog slikanja odgovorila je i na pitanje da li je ona nekom svom partneru bila samo ukras u ljubavi i to kratkim i jasnim odgovorom "Da", ali ne želeći da otkrije kom.
- Nažalost za ovaj prsten na ruci ja sam samo model, ali ipak ne gubim nadu. Šaljem signal i privlačim slično, a to je da nekad burma ili verenički prsten bude moj - rekla je kroz osmeh Nata, a na pitanje gde krije verenički prsten koji je dobila od svog bivšeg verenika Vladimira Vuksanovića ona nije želela da odgovori.
Ovom prilikom Natašina sestra i stilistkinja, Kristina Bekvalac osvrnula se na ponovni raskid sa svojim bivšim suprugom Ivom i otkrila da će sa njim zauvek biti u dobrim odnosima.
- Ivo i ja smo već razvedeni i imali smo još jedan pokušaj koji nije prošao slavno, ali mi smo jako dobri prijatelji. Ivo je čovek kog ja volim najviše na svetu i bez kog ne bih mogla u životu, ali možda je problem ipak u meni - zaključila je Kristina.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin