Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Medijski napisi nisu ugrozili našu ljubav

Miloš Biković i Brankica Sebastijanović: Medijski napisi nisu ugrozili našu ljubav

Autor: | 28/03/2014

0

Poput Radmilove i Biljanine romanse, likova koje tumače u melodrami "Samac u braku", Miloš Biković i Brankica Sebastijanović na prvi pogled podsećaju na parove iz romana Mir-Jam. Da li zbog staromodnog shvatanja ljubavi ili njihove odluke da ne pričaju o intimnom životu, zaljubljeni golupčići dospeli su nedavno u žižu javnosti zbog navodne izjave da se "čuvaju za brak". Vest da četiri godine nisu imali seksualne odnose, odjeknula je u medijima i bila predmet podsmeha na društvenim mrežama. I dok Brankica tvrdi da je reč o izmišljenom tekstu od pre dva meseca, koji je jedan tabloid podgrejao i preuveličao, Miloš smatra da za to neko treba da odgovara na sudu.
- Nisam se iznervirao, niti je naneta šteta mom ugledu, ali moram da reagujem jer su moje reči izvučene iz konteksta i zloupotrebljene - rekao je Miloš Biković za "Novosti".
- Razmišljao sam da presavijem tabak i potražim pravdu na sudu. Takve stvari ne bi trebalo da se dešavaju u Srbiji. To što je većina medija prenela laž govori o nivou naše kulture i novinarstva. Tužan sam, jer se tako na pogrešan način vaspitavaju mladi naraštaji.
Brankica poručuje da im isfabrikovani skandal nije ugrozio vezu, već učvrstio stav da ne pričaju o privatnim stvarima.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin