Nikola Nemešević: Marijana i ja i dalje verujemo u našu ljubav

Nikola Nemešević: Marijana i ja i dalje verujemo u našu ljubav

Autor: | 28/03/2014

0

Nedavno je u javnost procurila vest da je par iz rijaliti šoua "Veliki brat", Marijana Kovačević i Nikola Nemešević Nemeš raskinuo.
Naime, pobednica Velikog brata dala je intervju za hrvatsku televiziju u kome je izjavila da ona i Beograđanin, nakon tri godine veze, više nisu zajedno.
- Nemeš i ja smo na pauzi, no ja ga podržavam u svemu što radi, i ovo je samo kratkotrajna pauza - izjavila je Marijana.
Međutim, za istu televiziju je progovorio i Nemeš koji je demantovao ove navode.
- Da se izrazim kao Šekspir "Mnogo buke ni oko čega" - rekao je Nemeš i dodao:
- Ona je, kao i uvek tu bila brutalno iskrena. Mi smo pre tog intervjua imali nekoliko loših dana. Ona takva kakva je, ne zna da sakrije reakciju. Tako da je govorila šta je u tom momentu osećala. Ne, nismo raskinuli. Ono što je ona rekla da smo uzeli pauzu je užasno zazvučalo i mi smo svesni toga - smatra Nemeš.
Beograđanin je napomenuo da prvom sledećom prilikom on ide u Hrvatsku, ili ona dolazi u Srbiju. Međutim, Nemeša je Marijanin intervju iznenadio.
- Ne zameram joj ništa, osim što nije taktična i što ponekad u svojoj iskrenosti pretera i to onda tumači kako ko hoće. Žena kao žena. Sa njima uvek neka drama. To znamo mi muški. Izvinjavam se ženama, ali znamo svi da je tako - kaže Nikola.
Nemeš je u Ekskluzivu nedavno izjavio da ga je grizla savest što je sa udatom ženom, te da za pauzu krivi sebe.
- Istina je da sam uzeo na sebe mnogo obaveza, tako da je tu donekle moja kriva što u poslednje vreme ne uspevamo da se organizujemo - rekao je on.
Nikola i Marijana veruju da im se dogodila ljubav kao na filmovima.
- Marijana i ja verujemo u našu ljubav. To nije nešto što može da se ugasi tek tako. Možemo da se posvađamo, da se pokrvimo, sto puta, kao i svaki par. Možemo da imamo krizu, što ne znači da se predajemo. Ako se volimo, a volimo se, moramo da se borimo - objašnjava vezu operski pevač.
On se još uvek čudi koliko brzo se sve razvijalo između njega i Marijane dok su bili i rijalitiju:
- Ono je bilo nemoguće pretpostaviti. Na prvi mah je delovalo sve nerealno. U njoj sam prepoznao nešto što ne može sa strane da se vidi. I sad kad stavim na papir, nemam objašnjenje.
Sa Marijaninim bivšim mužem nikad nije imao probleme jer su, kako kažu, civilizovani ljudi.
- Marijana je rekla tata je tata, a mama je mama, a Nikola je Nikola. Korina je prepametno dete, predobro, pretalentovano. Sa Marijanom crta, sa mnom svira, ali je još uvek mrzi da sedi i uči. Tu je na Marijanu - kroz osmeh je ispričao Nemeš i dodao da bi voleo da jednog dana ima decu sa Marijanom i da ga njena porodica voli.

Izvor: EPK/RTL

Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti