Elton Džon: Uskoro staje na ludi kamen sa dugogodišnjim partnerom Dejvidom Furnišom

Elton Džon: Uskoro staje na ludi kamen sa dugogodišnjim partnerom Dejvidom Furnišom

Autor: | 30/03/2014

0

Ser Elton Džon i njegov partner Dejvid Furniš planiraju da se venčaju, nakon što je u Velikoj Britaniji usvojen zakon o dozvoli istopolnih brakova. U razgovoru za magazin "Attitude", Dejvid je izjavio da on i Elton osećaju dužnost da se venčaju i objasnio zašto su se odlučili na taj korak.
- Elton i ja ćemo se venčati. Kao poznati par, osećamo da je to naša dužnost, kako bi smo svima pokazali da je ovo nešto o čemu gej muškarci koji žive u ovoj zemlji nisu mogli ni da sanjaju - rekao je on.
- Elton je nešto poput šoumena, pa je svestan da će ljudi obratiti pažnju na sve što on kaže ili uradi. Tako da nema boljeg načina da proslavimo ovaj istorijski trenutak.
Ipak, nisu samo promene u zakonima jedini razlog za brak, već i činjenica da će imati privilegiju da jedan drugog nazivaju suprugom.
- Elton i ja mislimo da postoji velika razlika između nazivanja nekoga partnerom i suprugom. Partner je tako impersonalna reč i ne opisuje adekvatno ljubav koju osećamo jedan prema drugom - objasnio je on.
Slavni par nada se i da će ovo biti lep primer budućnosti u kojoj će njihovi sinovi odrastati.
- Kada Zakari i Elajdža odrastu i kada budu imali svoju decu, nadam se da će živeti u svetu gde će svi biti jednaki, gde nije važno da li je brak strejt ili gej, već da je najvažnije da si čovek.
Dejvid i Elton stupili su u građansku zajednicu kada je zakon to odobrio u decembru 2005. godine.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još