Gvinet Paltrou: Zbog nepromišljene izjave izazvala buru komentara

Gvinet Paltrou: Zbog nepromišljene izjave izazvala buru komentara

Autor: | 31/03/2014

0


Gvinet Paltrou izjavila je nešto čime je izazvala veliku buru na društvenim mrežama, a svi strani mediji pišu o njoj i upućuju joj kritike koje su joj uputile druge žene. Naime, ova glumica je u nedavnom intervjuu izjavila kako je njoj mnogo teže u odnosu na druge majke:

- Meni je mnogo teže. Drugačije je kad imaš kancelarijski, rutinski posao, pa kada možeš da obaviš sve ostale, porodične i majčinske obaveze ujutro ili naveče kada dođeš s posla. Kada snimaš film samo ti jave da gde na svetu da se pojaviš na dve nedelje. I onda radiš 14 sati dnevno. Imati običan posao i biti mama nije zahtevno kao boravak na setu.

Jedna od čitateljka Gvinetinog intervjua uputila je otvoreno pismo glumici, koje je objavljeno u Njujork Postu. Izrevoltirana Mekenzi Doson, prvo se našalila sa glumicom i njenom izjavom, a zatim joj objasnila kako zapravo žive druge majke.

- Svaki put kad se nađemo na našem nedeljnom okupljanju dok dadilje čuvaju našu decu, takmičimo se u tome kojoj je lakše - napisla je Dosonova. Kako okupljanja i dadilja nema, jer Dosonova ne zna gde će pre od obaveza, dodala je:

- Dakle, Gvinet otkrila si tajnu svih zaposlenih roditelja. Život uz kancelarijski posao je povetarac u poređenju sa 14 sati provedenih na filmskom setu. 14 sati? Ma ko to još u Njujorku, pogotovo oni u finansijama, pravu ili tehničkim profesijama, radi punih 14 sati?! - napisala je ironično Dosonova.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: gvinet paltrou