Katarina Šišmanović: Drago mi je što se oko mog nastupa podigla prašina

Katarina Šišmanović: Drago mi je što se oko mog nastupa podigla prašina

Autor: | 31/03/2014

0

Prvu epizodu novog šoua "Ples sa zvezdama" obeležila je voditeljka Katarina Šišmanović koju već sedam godina gledamo u emisiji "Sve za ljubav", i to svojim provokativnim kostimom ali i plesom.
- Smatram da je potrebno da se podigne prašina oko nastupa jer to znači da su me odmah primetili, i to je dobro jer mi je cilj da idem do finala, i bilo bi mi jako žao da ispadnem ranije - rekla je Katarina za „Blic“.
- Imponuje mi što su me svi odmah primetili u "Plesu sa zvezdama". Lepota i provokacija su ključne da bih zablistala na sceni - kaže voditeljka.
Ona kaže da je sasvim sigurna da neće ispasti u narednoj epizodi jer sa partnerom Aleksandrom Veljkovićem sprema pravu cirkusku tačku.
- On je odličan plesač i sigurna sam da će nas odvesti do samog kraja ovog serijala. Vežbamo tri sata dnevno i nije mi teško, mada, nisam baš srećna kada mi zada pretežak zadatak - kaže kroz osmeh šarmantna voditeljka.
Kada je konkurencija u pitanju, Šišmanovićeva kaže da je ne vidi u ovakvom šouu jer je prvobitan cilj humanost, ali smatra da će veliku pažnju privući Tanja Bošković i Milojko Pantić.
- Od nas mladih se ovako nešto očekuje, ali Tanja i Milojko Pantić pokazaće da godine u ovakvom šouu nisu bitne. Svakako verujem da su oni budući favoriti baš zbog toga - kaže ona, i dodaje da se ne pribojava bivšeg kolege Milana Kalinića koji igra na mačo kartu.

Izvor: Blic

Foto: Prva.rs

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin