Adil Maksutović: Novu pesmu posvetio Ani Ramadanovski

Adil Maksutović: Novu pesmu posvetio Ani Ramadanovski

31/03/2014

0

Adil Maskutović vraća se na muzičku scenu posle pauze na kojoj je bio pošto je početkom decembra pretukao nevenčanu suprugu Anu Ramadanovski. Pevač, koji se od skandala početkom decembra nije pojavljivao u emisijama i gotovo da nije nastupao jer je većina vlasnika klubova odbila da ga angažuje, pojaviće se na Pink mjuzik festivalu koji će se održati 28. i 29. aprila u velikom televizijskom studiju u Šimanovcima. On će pokušati da se domogne pobede s pesmom u kojoj peva o svom životu, Ani i njihovoj ljubavi. Mnogi smatraju da je upravo ova pesma njegov poslednji pokušaj da ubedi Džejovu ćerku da mu oprosti i vrati mu se.
Ana je zasad neumoljiva i ne želi da se pomiri sa Adilom. Ona nije želela da ga krivično goni, niti mu brani da viđa njihovog sina, ali na njihov zajednički život, kako je više puta rekla, stavila je tačku. Sada je još ogorčenija jer je Adil u javnom obraćanju izvređao njenog oca, koji mu je pomogao u karijeri, nazvavši ga narkomanom koji mu smešta pošto ima veze u policiji.
- Adil će pevati baladu koju je napisao Bane Opačić. U pesmi je opisana njegova turbulentna ljubav sa Anom. Ljudima koji su je čuli dopala se na prvo slušanje, ceo tim već računa na siguran plasman u finale, a ima i onih koji pucaju na neko od prva tri mesta - kaže izvor Kurira.
Na festivalu će se, između ostalih, takmičiti i Goca Tržan, Tropiko bend, Ilda Šaulić, učesnici „X faktora“ Lukijan Ivanović i Aleksa Perović. Ostala imena se još uvek drže u tajnosti. Naime, televizija Pink, koja organizuje ovaj festival, još ne želi da otkriva imena dvadeset učesnika festivala, od kojih će se deset plasirati u finale.
- Imena svih 20 učesnika biće zvanično saopštena sledećeg ponedeljka na konferenciji za medije. Trenutno ima više od 400 prijavljenih kompozicija, a od toga se učešću i pobedi nada 80 afirmisanih izvođača - kaže izvor blizak organizatorima.

Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti