Miranda Ker: Ne žurim da se ponovo zaljubim

Miranda Ker: Ne žurim da se ponovo zaljubim

Autor: | 31/03/2014

0

Nakon što se pre šest meseci rastala od supruga Orlanda Bluma, Miranda Ker spremna je za nove ljubavne izazove. U novom intervjuu za britansko izdanje magazina "GQ", zanosna manekenka otvoreno je progovorila o ljubavi, seksualnosti i potrazi za novim partnerom.
- Ponovo idem na sastanke sa muškarcima i uživam u tome. Bolje je imati dva srećna roditelja nego dva nesrećna roditelja. Sada želim da istražujem i da se zabavljam. Ne žurim da se ponovo zaljubim - rekla je ona i dodala:
- I dalje mi često prilaze muškarci. Dobijala sam neke lude prosidbe, stvari koje ne biste videli ni u filmovma. Ipak, nikad ne idem na "sastanke na slepo" i nikada ne "guglujem" muškarčevo ime pre nego što ga upoznam.
Sada kada je ponovo singl, Miranda je spremna da istraži svoju seksualnost.
- Što sam starija, to imam više samopouzdanja da otkrijem više o stvarima u kojima uživam. Orlando i ja smo uvek imali sjajnu hemiju. Ne volim veze za jednu noć. Orlando je morao da čeka šest meseci pre nego što sam ga poljubila - otkrila je ona, te dodala da ne isključuje ni romanse sa pripadnicama istog pola.
- Cenim i žene i muškarce. Želim da istražujem. Nikad ne reci nikad.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: miranda ker

Pročitajte još