Lepa Brena i Boba Živojinović: Žurka iznenađenja za 16. rođendan najmlađeg sina

Lepa Brena i Boba Živojinović: Žurka iznenađenja za 16. rođendan najmlađeg sina

Autor: | 31/03/2014

0


Lepa Brena i Boba Živojinović spremili su žurku iznenađenja najmlađem sinu Viktoru, koji je napunio 16 godina.

Ona je za svog naslednika naručila tortu u obliku nekoliko štosova dolara sa Viktorovim likom! Pevačica se trudi da često iznenadi članove porodice, naročito kad njeni sinovi slave rođendane. Tako je, kako saznajemo, u potpunosti bila zadužena za žurku na koju su bili pozvani svi Viktorevi prijatelji.

- Viktorovo društvo obožava Brenu. Vole da se druže sa njom i, za razliku od nekih drugih roditelja, ne smeta im njeno prisustvo, čak joj često traže savet i poveravaju joj se. S druge strane, i Brena voli da se druži sa prijateljima svog sina. Ona je mlada duhom, pa se vrlo brzo uklopi i đuska sa njima - rekao je izvor blizak Živojinovićima.

Tortu iznenađenja Viktor je dobio tačno u ponoć, zvanice je zabavljala Brenina koleginica Sanja Đorđević, a među gostima je bila Sonja Vuksanović, koja je slavljeniku poklonila majicu iz kolekcije svog supruga Ace Lukasa.

Kako saznajemo, Živojinović junior se najpre sa nekoliko najboljih drugova provodio u kući na Bežanijskoj kosi, a zatim su ih Brena i Boba poveli u provod.

Podsetimo, Viktor se krajem prošle godine vratio u Srbiju iz Amerike, gde je započeo školovanje, što je Brenu posebno obradovalo jer će joj barem jedan sin biti uz nju. Stariji Stefan već godinama živi na Floridi, gde će i nastaviti školovanje.

dolari-viktor-zivoinovic-foto-facebook-1396253202-471311
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti