Ana Ivanović: Sparing sa delfinima

Ana Ivanović: Sparing sa delfinima

Autor: | 01/04/2014

0


Masters turnir u Majamiju završen je, a jedna od najlepših sportistkinja sveta na poseban način se pripremala za nove izazove. Pošto je u prvom kolu bila slobodna, Ana Ivanović je posle napornih treninga iskoristila sunčani dan na Floridi kako bi se igrala sa delfinima. U akvapark je došla sa koleginicama Heder Votson, Kristinom Mekhejl i Marinom Eraković, ali jedina je rešila da uđe u bazen i zapliva sa dobroćudnim morskim životinjama koje su, po svemu sudeći, uživale u njenom društvu. Stekla je nove prijatelje, a jedan delfin joj je čak uzvratio poljubac. Nije ni čudo što su mnogi posetioci „Vodenog sveta“ poželeli da se u tom trenutku nađu u njegovoj koži i podele nežnosti sa „morskom sirenom“, kako su nazvali Anu.
- Divan je osećaj. Tako je slatko, u stvari, slano je - našalila se lepa teniserka na društvenim mrežama, gde je podelila fotografije na kojima se vidi koliko joj je prijalo druženje sa simpatičnim stanovnicima akvaparka.
Ana je u Majamiju učestvovala i na specijalnom humanitarnom meču, a publika je mogla da uživa i u bravurama ostalih zvezda „belog sporta“. Igrala je i družila se sa najmlađima uz Novaka Đokovića, Venus i Serenu Vilijams, ali i još neke slavne tenisere koji su odavno okačili reket o klin. Ivanovićeva se trenutno nalazi na trinaestom mestu „VTA“ liste i mogla bi uskoro da se vrati među deset najboljih s obzirom na uspehe koje niže od početka sezone.

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin