Dara Bubamara: Najavila tužbu protiv Verice Rakočević

Dara Bubamara: Najavila tužbu protiv Verice Rakočević

Autor: | 02/04/2014

0


Modna kreatorka Verica Rakočević našla se nedavno u ulozi modnog žirija u emisiji "Exkluziv" i tom prilikom za Daru Bubamaru izjavila da "žene sa kratkim nogama i velikom zadnjicom ne treba da nose usko"!

Pevačica je potom oštro uzvratila kreatorki rečima da je ova zla i ljubomorna na mlade i lepe žene, što je Vericu navelo da se javno izvini, te je izjavila da je pogrešila što je komentarisala stajlinge poznatih ličnosti, kao i da ju je to povuklu povuklo da bude deo estradnog blata.

Međutim, tu priča nije potpuno završena, jer je Dara gostovala u istoj emisiji i tom prilikom rekla da su joj kreatorkini komentari zvučali veoma zlobno, naročito zbog toga što ona nije komentarisala njen stajling, već joj uputila direktne uvrede na račun njenog fizičkog izgleda i građe tela.

- Uopšte me estrada ne tangira, ali kad sam gledala taj snimak nisam mogla da verujem da neko stariji, žena u godinama, može tako da ispljuje mene. Nije komentarisala garderobu, nego da sam mala, kratkonoga, a sve svetske zvezde su niže od mene... Tako da to mi je zazvučalo zlobno i morala sam da odgovorim. Naravno, ko god bude nešto za mene rekao, ja idem na sud. Plati brate, pa da vidimo da li ćeš sledeći put da pljuješ - rekla je Dara u "Exkluzivu".

Autor i foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin