Ana Ivanović: U iščekivanju pravog muškarca

Ana Ivanović: U iščekivanju pravog muškarca

Autor: | 02/04/2014

0


Srpska teniska lepotica Ana Ivanović (26) još uvek nije našla muškarca koji će osvojiti njeno srce za sva vremena, ali uprkos tome mlada Beograđanka veruje da će, kao i u romantičnim filmovima, vremenom upoznati onog pravog.

- Mislim da smo svi previše filmova odgledali, i da imamo ideju o savršenom momku ili budućem mužu, kako god. U stvarnosti je to ipak malo teže izvodljivo. Barem moje iskustvo tako govori. Mislim da sam mlada i da još uvek imam prava da maštam i da se nadam kako ću upoznati tog nekog savršenog - rekla je Ana za Gloriju.

Trenutno 13. teniserka sveta objasnila je i šta to njen savršen muškarac treba da poseduje. Osim inteligencije i drugih kvaliteta, Ivanovićeva ističe da voli visoke i zgodne muškarce.

- Najvažnije je da se mi razumemo, da je pametan, zanimljiv, da ima čovek šta da razgovara s njim, da je svestran i, naravno, da podržava ono čime se bavim. Neophodno je i da ja podržavam njega. A ukoliko je još visok i zgodan, utoliko bolje!

Ana je u poslednjih nekoliko godina u javnosti bila sa četiri dečka - sa teniserom Fernandom Verdaskom, golferom Adamom Skotom, prijateljem Novaka Đokovića Markom Stilitanom i našim košarkašem Ivanom Paunićem.

Ivanovićeva je trenutno slobodna i u iščekivanju onog pravog.

izvor: Gloria, Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: ana ivanović

Najnovije vesti