Suzana Mančić: Kasno mi je da se ponovo udajem

Suzana Mančić: Kasno mi je da se ponovo udajem

Autor: | 03/04/2014

0

Televizijska voditeljka Suzana Mančić, posle dve autobiografije "Neukrotivo srce" i "Kao da sam sanjala", planira da objavi i treću knjigu. Nekadašnja "loto devojka" ovoga puta neće pisati o svom životu, već će se, kako kaže, baviti drugim temama.
- Oni koji su pročitali moje autobiografije kažu da sam sazrela kao pisac - priča Suzana za Novosti.
- Kada sam se već raspisala, što da ne nastavim? Sada ću pisati o porodičnim tajnama. Svaka porodica krije neku tajnu i gura je pod tepih. Želim da ispričam priču koja će na momente biti lepa, potresna i neće imati srećan kraj. Pisanje je kao kuvanje. Postoji osnovni recept, a od majstora zavisi koliko će jelo biti ljuto, masno i začinjeno.
Nekadašnja "loto devojka" u kratkom intervjuu za novosti pričala je i o svom privatnom životu i rekla da ne veruje da će ponovo stati pred matičara i ozvaničiti svoju vezu sa Simeonom Ocomokosom.
- Verovatno ću zauvek zadržati status večite verenice. Vreme mi ističe, kasno je za udaju. Ćerke su velike, pa će uskoro one da budu nečije verenice. Papir mi ništa ne znači, pod uslovom da svake godine obnovimo zaruke i verenički prsten. Ne mora to da bude na putovanju, ponekad je dobro da se to uradi na glupom mestu, recimo u liftu ili taksiju. To mi se još nije desilo - rekla je Suzana.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Suzana Mančić

Najnovije vesti