Nataša Marković: Glumica u problemima sa zakonom

Nataša Marković: Glumica u problemima sa zakonom

Autor: | 03/04/2014

0

Nataša Marković (38), glumica koja se proslavila u seriji "Lisice", pokušala je pre tri večeri automobilom da pobegne policajcima koji su hteli da je legitimišu u centru Beograda. Izbegla je da joj stave lisice na ruke, ali je protiv nje podneta krivična prijava za sprečavanje službenih lica u vršenju službenih dužnosti.
Sve se odigralo 30. marta oko 20 u ulici Braće Jugovića. Policajci su prišli glumici jer je svojim automobilom ometala saobraćaj i pokušali da je legitimišu. Nakon kraće rasprave pokušala je da pobegne, ali nije dugo uživala u ulozi begunca.
- Nepropisno se zaustavila na ulici u blizini Doma omladine, ne obazirući se na druge učesnike u saobraćaju. Reagovali su saobraćajni policajci, koji su joj zatražili dokumenta. Međutim, ona je tada započela raspravu s policajcima, odbijajući da se legitimiše. Tokom sve žučnije rasprave, policajci su joj naredili da ugasi motor automobila i izađe iz vozila, što je ona ponovo odbila. Tada je jedan od saobraćajaca proturio ruku kroz prozor, u želji da ugasi automobil i uzme ključeve, međutim, tada je dodala gas i počela da beži - kaže za "Alo!" izvor iz beogradske policije i navodi da je usledila potera, a da je glumicu zastavila druga patrola, koja se nalazila u neposrednoj blizini. Tada je pristala da se legitimiše. Policajci su u dogovoru sa dežurnim tužiocem Nataši napisali krivičnu prijavu i uskoro bismo, osim na daskama koje život znače i filmu, mogli da je gledamo i na optuženičkoj klupi.
Nataša Marković juče nije bila raspoložena za razgovor s novinarima, a na pitanje da prokomentariše ova saznanja kratko je odgovorila:
- To nije istina - i prekinula vezu.
Nataša Marković je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića. Stalna je članica Beogradskog dramskog pozorišta od 2008. godine. Popularnost je stekla ulogom Branke u televizijskoj seriji "Lisice", a zapažene uloge je ostvarila i u televizijskim serijama "Folk", "Bela lađa" i "Ono kao ljubav". Takođe je glumila u filmovima "Parada", "Nebeska udica", "Ringeraja", "Sivi kamion crvene boje"...

Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin