Nataša i Kristina Bekvalac: Nezaboravan provod u Diznilendu

Nataša i Kristina Bekvalac: Nezaboravan provod u Diznilendu

Autor: | 03/04/2014

0

Pop zvezda Nataša Bekvalac i njena sestra Kristina nedavno su sa kćerkama Hanom i Petrom provele nekoliko nezaboravnih dana u Parizu, a iskoristile su priliku i da posete Diznilend. Malo, ali odabrano žensko društvo uživalo je u čarima "grada svetlosti" i bajkovitom parku koji se nalazi tridesetak kilometara istočno od Pariza. Devojčice su se najviše obradovale junacima crtanog filma "Frozen", a brojne fotografije koje su Nataša i Kristina sve vreme objavljivale na Instagramu dokazuju da su se i one jednako dobro provodile, vrativši na kratko se u detinjstvo i ispunivši davnu želju da vide čuveni Diznijev svet. Pozirale su sa Mikijevim ušima, obišle zabavni park uzduž i popreko, a Nataša je u jednom trenutku postavila sliku Pepeljugine cipelice uz duhovit komentar da još čeka princa. Bila je to jedinstvena prilika da proslave rođendan male Hane, koja je imala poseban kostim princeze.
U Parizu je rođendan slavila i Kristina, koja se nedavno drugi put razišla sa bivšim mužem Ivom Martinovićem. Nataša joj je čestitala i na Instagramu:
- Srećan rođendan, voli te brat!
Kratak odmor u Parizu dobro je došao popularnim sestrama s obzirom na to da Kristina 7. aprila na Fashion Selectionu predstavlja svoju prvu kolekciju, dok Nataša nastavlja sa promocijom singla "Najgora".

Piše: Snežana Ilić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti