Popunite svaku poru i ispeglajte svaku neravninu u svom životu

Popunite svaku poru i ispeglajte svaku neravninu u svom životu

Autor: | 03/04/2014

0

1.

Osnova za prekrivanje pora POF01

Za ublažavanje izgleda pora. Služi kao baza pre nanošenja tečnog pudera. Formula je bez ulja i talka, sa vitaminom E, kako bi se postigao ujednačen i poboljšan izgled kože.
Savet: Ujednačeno naneti proizvod veličine zrna graška na problematične delove ili celo lice. Naneti prstima ispod podloge ili pudera. Može se koristiti ispod ili preko šminke. Lagano utapkati prstima.

Cena: 1.170,00 dinara

2.

2 BRAVO

Kasica zlatna poluga

Kasica u obliku zlatne poluge.

Iako zakon nalaže da fizičko lice ne može posedovati zlatnu polugu to ne znači I da ga moramo poštovati. Naime, mnogi misle, a posebno tajkuni, koji su odnedavno sa novom vlasti postali biznismeni, da zakon postoji da bi se kršio ili zaobilazio. U tome smo mi srbi itekako nadareni, kako kod nas tako I u inostranstvu. Koliko smo samo zakona dopunili I prepravili…eee…
Ovom zlatnom polugom želimo vam da štedite onoliko koliko je potrebno da se kupi jedna zlatna poluga, ni manje ni više, nego za godinu dana štednje. Ma svake godine da štedite toliko da kupite jednu polugu plus da imate za naše poklone I letovanje.

Cena: 1.299,00 dinara

3.

3 SVET

Bučice za aerobik

Bučice za aerobik težine 2x2kg,
liveni, obloženi neoprenom.

Cena: 1.540,00 dinara

4.

4 STAR

Peppa pig dečija posteljina 3/1 plava - krug

Dečija posteljina Happy Kids sa likovima dečijih omiljenih crtanih junaka. Posteljina sa likom popularnog junaka Peppa Pig sastoji se od jastučnice, jorganske navlake i čaršafa.

Cena: 2.879,00 dinara

5.

5 HELLO

Gorski kristal - ogrlica

GORSKI KRISTAL – čisti krvne sudove, stabilizuje krvni pritisak, nivo šečera u krvi...
Čisti krvne sudove, olakšava rad srca, sprečava infarkt, dovodi kiseonik u mozak, stabilizuje krvni pritisak. Donosi energiju, smanjuje groznicu, natekline i dijareju. Snižava temperaturu, ublažava bolove i jača imuni sistem. Štiti od zračenja i rasteruje statički elektricitet. Pospešuje rad jer donosi inspiraciju, kreativnost i nove ideje. Čisti prostor od bilo kakve negativnosti.
Održavanje:
Prazni se jednom do dva puta mesečno pod tekućom vodom a puni se izlaganjem suncu po 2 sata.

Cena: 1.250,00 dinara

Više informacija o proizvodima možete pogledati na: /http://directshop.rs/shop/

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti