Tijana Dapčević: Oduvek sam htela da budem u centru pažnje

Tijana Dapčević: Oduvek sam htela da budem u centru pažnje

Autor: | 04/04/2014

0

U jeku priprema za Evrosong u Danskoj gde će predstavljati Makedoniju, Tijana Dapčević (37) dobija razne poslovne ponude, ali mnoge glatko odbija.
- Nude mi da reklamiram sve i svašta, čak i preparat za potenciju! Pozvali su me iz firme koja se tim bavi, ničim izazvani, a ja sam se slatko smejala. Ne mogu da reklamiram nešto što se kosi sa mojim shvatanjima, što nije u granicama mog ukusa. Stvarno ne znam šta im bi - kaže Tijana i komentariše izazovno izdanje u spotu za novu pesmu, tvrdeći da nikad nije bila stidljiva:
- Daleko sam ja od neke super ženske da bih igrala na fazon seksepila. I dalje mislim da je za pevačku karijeru najvažniji glas. Sve ostale fore su kratkog daha. A stidljiva nikad nisam ni bila. Od kada znam za sebe uvek sam htela da budem u centru pažnje. Što me više slikaš, to te više volim. Obožavam kameru, kao i ona mene. Ja sa kamerom bukvalno vodim ljubav.
Na pitanje da li je ikada dobila ponudu da pozira maga, ona otkriva:
- Naravno. Imala sam ponude da se slikam gola za najprestižnije magazine u regionu. Priznajem da sam ozbiljno razmišljala na tu temu, jer je bilo ponuda koje se ne odbijaju i bila sam na ivici da se skinem za lepe pare, ali zaključila sam da mi to ne treba. Svakog čuda za tri dana dosta.

Izvor: Vesti online

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin