Ceca Ražnatović: Ne jurim ljubav, već čekam onog pravog

Ceca Ražnatović: Ne jurim ljubav, već čekam onog pravog

Autor: | 04/04/2014

0

Prijatelji Svetlane Cece Ražnatović kažu da se popularnoj pevačici udvaraju mnogi, ali da je ona poput teško osvojive tvrđave koji će pridobiti samo neki potpuno ostvaren i izuzetan muškarac. Sa druge strane, Ceca kaže da veruje da će ljubav pronaći kada se najmanje bude nadala.
- Živim miran, povučen život i to nije nikakav stereotip ili moje foliranje. Na taj način ne uskraćujem sebi ništa jer se ljubav ne juri i ne traži, ona te nađe kada treba. Prijatelji se sa mnom šale da kod kuće čekam pravog - kaže pevačica, a potom priznaje da veoma retko izlazi.
- Ne skitam po gradu jer ne volim da izlazim bez povoda, tako da potencijlani udvarači i nemaju mnogo prilika da mi priđu. Neke verovatno time odbijam, ali jake i sposobne muškarce sigurno ne. Sebe ne doživljavam kao nedotsižnu jer sam, kao i sve žene, ranjiva i gladna ljubavi, ali profesija stvara drugačiju percepciju o meni. I u takvim okolnostima mi ne manjka udvarača - objasnila je Ceca.
Folk diva otkriva da sa njom muškarci odmah znaju na čemu su.
- Tip sam žene koji ne startuje muškarce, već smatram da je njima dato da osvajaju i da se trude oko mene. Ako mi se muškarac dopadne, direktna sam i tu nema dileme. Ista je stvar i iako mi se ne dopadne potencijlani udvarač. Nikome ne pružam lažnu nadu jer volim fer odnose u svakoj komunikaciji - izjavila je Svetlana, a potom dodala kako se njena deca, Veljko i Anastasija ne mešaju u njene izbore.
- Moja deca, kao i kompletna porodica, navijaju da nađem nekog uz koga ću biti srećna i ko će mi pružiti pravu ljubav - istakla je pevačica.

Izvor: Press/Blic

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti