Dejvid Leterman: Čuveni voditelj najavio kraj karijere

Dejvid Leterman: Čuveni voditelj najavio kraj karijere

Autor: | 04/04/2014

0

Čuveni američki televizijski voditelj Dejvid Leterman objavio je da će naredne godine staviti tačku na svoju dugu i uspešnu karijeru. Ovim vestima iznenadio je televizijsku publiku u sinoćnjoj epizodi svoje emisije. Šezdesetšestogodišnji voditelj jedno je od najpoznatijih lica na američkoj televiziji a njegov "Kasni šou sa Dejvidom Letermanom" emituje se već preko dve decenije. On se javno zahvalio producentima i drugim članovima svoje ekipe, kao i svima onima koji su pratili svoju emisiju.
Leterman je karijeru započeo na radiju i kao voditelj vremenske prognoze jedne lokalne televizijske stanice, pre nego što je postao deo komičarske ekipe televizijske kuće CBS 1978. Dve godine kasnije, dobio je svoj jutarnji program, koji je trajao samo nekoliko meseci, iako je osvojio dve Emi nagrade. Usledio je rad na "Kasnom šouu", kojim je postao uzor mnogim sličnim televizijskim tok-šouovima koji su usledili. Vesti o povlačenju sa televizije šokirale su američku javnost, pa su se mnogi oglasili tim povodom na društvenim mrežama, uključujući i Letermanovog rivala, Džimija Kimela, koji je napisao:
- Dejvid Leterman je najbolji koji postoji i koji je ikada postojao.
Već su se pojavile i spekulacije oko toga ko bi mogao da zameni Letermana, a među potencijalnim naslednicima spominju se poznati američki voditelji i komičari poput Konana O'Brajana, Čelsi Hendler i Stivena Kolberta.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti