Dženifer Lav Hjuit: Ne brine me višak kilograma nakon porođaja

Dženifer Lav Hjuit: Ne brine me višak kilograma nakon porođaja

Autor: | 04/04/2014

0

Dženifer Lav Hjut, koja je prošlog novembra sa suprugom Brajanom Halisejem dobila kćerkicu Otom, priznala je da joj nije lako da se reši viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Popularna glumica dodala je i da se, ipak, ne brine previše zbog toga.
- Ja sam neko ko je stalno morao da razmišlja o svom telu tokom 25 godina, pa mi je teško palo kada nisam uspela da se rešim viška kilograma. Nisam izgledala kao neke devojke iz magazina, sa kojima sa sarađivala, i koje su odmah smršale. Pitala sam se šta nije u redu sa mnom, a onda sam pomislila na Otom i shvatila da ne želim da se ona oseća tako kada bude u mojim godinama - ispričala je ona na promociji svoje nove linije trudničke odeće.
- Najvažnije mi je da moja kćerka nije gladna. Trebalo mi je devet meseci da postanem ovakva, i možda će mi biti potrebno isto toliko da vratim prethodni izgled. Kada bih imala sat slobodnog vremena koji bih mogla da potrošim ili u teretani ili odmarajući sa kćerkom u naručju, ja bih izabrala da legnem sa njom - dodala je glumica.
Dženifer je otkrila detalje i o venčanju sa Brajanom, za kojeg se udala samo nekoliko dana pre nego što je njihova kćerkica došla na svet.
- Bili smo prisutni samo nas dvoje. Posle toga smo otišli u naš omiljeni meksički restoran. Uživali smo.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još