Najdžela Loson: Slavnoj kuvarici zabranjen ulazak u SAD

Najdžela Loson: Slavnoj kuvarici zabranjen ulazak u SAD

Autor: | 04/04/2014

0

Najdželi Loson zabranjeno je da se ukrca na avion za Sjedinjene Američke Države, zato što je nedavno priznala da je konzumirala narkotike. Slavna kuvarica, koja je prošle godine izjavila da je uzimala kokain i marihuanu, putovala je sama prošle nedelje u Los Anđeles, prošla je kroz obezbeđenje i čekiranje karata na aerodromu Hitrou u Londonu, ali joj je nakon toga rečeno da joj nije dozvoljeno da se ukrca na avion za Los Anđeles.
- Nije ništa rekla, ali nije ni izgledala srećno. Morala je da se okrene i ode - ispričao je jedan izvor.
Veruje se da su američke vlasti upozorili britansku avio-kompaniju da joj ne dozvoli da otputuje u Kaliforniju, jer joj ne bi dozvolili da uđe u zemlju, te da se često dešava da spreče ulazak onima koji su bili hapšeni ili osuđivani za konzumiranje nedozvoljenih supstanci, pa čak i onima koji su to priznali, iako protiv njih nisu podizane optužnice. Američko ministarstvo za državnu bezbednost nije želelo da komentariše ovaj slučaj, ali su medijima rekli da je potreban dugotrajan proces da se ljudima koji su priznali da su koristili drogu ponovo dozvoli ulazak u državu.
Najdžela je potražila pravnu pomoć kako bi ponovo mogla da uđe u SAD, gde redovno putuje i radi odmora, ali i zbog rada na svojoj emisiji "The Taste".

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: najdzela loson