Igor Cukrov: Povratak na srpsku muzičku scenu

Igor Cukrov: Povratak na srpsku muzičku scenu

Autor: | 04/04/2014

0

Splićanin Igor Cukrov, učesnik muzičkog šoua "Operacija trijumf", posle dužeg vremena vratio se u Beograd zbog posla. Talentovani pevač planira učešće na nekoliko predstojećih festivala u Srbiji. U intervjuu govori o vezi s našom manekenkom Katarinom Kržanović, svadbi i kolegama iz šou-programa koji ga je izvukao iz anonimnosti.

Otkud ti ponovo u Beogradu?

- U maju me čeka nastup na festivalu Beogradsko proleće, kao i na jednom velikom humanitarnom koncertu u Sava centru, a voleo bih da se pojavim i na Pink mjuzik festivalu. Poslednjih godina zapostavio sam Srbiju i više sam se posvetio nastupima u Hrvatskoj i Crnoj Gori. U Beogradu imam dosta publike i želim da napravim nekoliko dobrih svirki. Pratiće me pijanista Nenad Azanjac, a publika će moći da čuje domaće hitove, neke džez standarde i operske arije.

Koliko je učešće u „Operaciji trijumf“ uticalo na tvoj život?
- Dobio sam priliku da živim od muzike. Vratio sam se pre nekoliko dana iz Abu Dabija i Dubaija, gde sam potpisao ugovor da nastupam u jednom velikom lancu hotela i kafića. Iskoristio sam priliku i da snimim spot.

Da li si ostao u kontaktu s kolegama iz „Operacije trijumf“?
- Čujem se sa svima osim s Danijelom Pavlovićem. On je tako jedan zločest čovek (smeh).

Za Beograd te veže devojka Katarina. Kad će biti svadba?

- Neće se još dugo čekati. Nismo još odlučili u kojoj ćemo zemlji živeti. Katarina trenutno živi u Abu Dabiju i radi kao stjuardesa u „Etihadu“.

Izvor: Kurir
Foto: Marina Lopičić/Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: igor cukrov