Minja Miletić: Laserom uklonila dioptriju

Minja Miletić: Laserom uklonila dioptriju

Autor: | 06/04/2014

0

Uspešna voditeljka Minja Miletić nedavno je odlučila da laserskim putem ukloni dioptriju, a rezultatima tog zahvata toliko je oduševljena da svakome ko ima isti problem preporučuje to rešenje. Prema rečima lepe Beograđanke, reč je o rutinskom zahvatu koji traje svega desetak minuta i potpuno je bezbolan. Period oporavka traje veoma kratko, osim što narednih mesec dana neće smeti da nanosi šminku na oči.

- Imala sam malu dioptriju, svega 0,5, ali mi je i to malo oštećenje vida nekada zadavalo probleme, pre svega tokom vožnje. Prvo sam želela da počnem da nosim naočare, ali sam ubrzo shvatila da nisam tip žene koja bi se lepo osećala sa tim asesoarom. Tražeći drugo rešenje, odlučila sam da laserskim putem rešim svoj problem i nisam pogrešila. Zahvat je trajao svega desetak minuta, a rezultati su odmah bili vidljivi. Samo sam na dan operacije morala da mirujem, a već sutradan nastavila sam normalno da funkcionišem bez ikakvih smetnji - tvrdi Minja.

Miletićeva je nedavno, posle četiri godine rada, napustila televiziju „Pink“ i postala član ekipe televizijske stanice „N1“, ogranka „Si-En-Ena“, koji će poslovati na našem tržištu.

- Srećna sam zbog te promene jer je smatram korakom napred u mojoj karijeri, ali moram da priznam da mi nije bilo lako da napustim televiziju „Pink“, jer sam tokom rada tamo stekla brojne prijatelje sa kojima planiram da nastavim da se družim. Na televiziji „N1“ biću član informativne redakcije - zaključuje atraktivna plavuša.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: minja miletić

Pročitajte još