Saša Vidić: Prvi napustio šou "Ples sa zvezdama"

Saša Vidić: Prvi napustio šou "Ples sa zvezdama"

Autor: | 08/04/2014

0


U prvoj eliminacionoj emisiji "Ples sa zvezdama", kreator Saša Vidić napustio je šou. Osim što je imao najmanju podršku publike, uz Nikoliju Jovanović, žiri je presudio da mu nije mesto u daljem takmičenju.

Tri člana žirija glasala su da Nikolija ostane, dok je Nikola Mandić podršku dao Saši Vidiću. Kćerku Vesne Zmijanac gledaćemo tako i u nedelju, sa nekim novim nastupom.

Saša Vidić odlučio je da svoju nagradu od 1.000 evra dodeli fondaciji "Novi Beograd", na čijem je čelu jedan od plesaša Aleksandar Šapić.

Saša je posle napuštanja šoua rekao da su mu utisci pomešani. Da mu je s jedne strane drago što ne mora više toliko da vežba, ali s druge strane mnogo mu je teško zato što se zbližio sa svim takmičarima.

- To vam je kao da napuštate porodično gnezdo i odlazite dalje - rekao je on.

Na konstataciju da je svima žao što napušta šou Saša je rekao:

- Ljudi verovatno imaju drugačiju percepciju o meni čitajući moje statuse i tvitove, kao i komentare po novinama ali sada kada smo se bolje upoznali verovatno su promenili stav. Mislim da smo sjajna ekipa jer svi su divni ljudi.

Na sudije se kaže ne ljuti jer je i on strog u svom poslu, pa je to očekivao i od njih.

- Ne mislim da je išta ružno rečeno i verujem da su sudije za sve bile u pravu. Ja sam znao da imam dve leve noge, ali vredelo je da pokušam, bar sam nekom pomogao. Navijam za sve takmičare, ali moji favoriti su Tanja Bošković, Nigor, Nemeš… - rekao je Vidić.

S druge strane Nikoliji je ovo, kako kaže bila škola da se bolje spremi za sledeći nastup i pokaže šta još ume.

- Za noge ne znam da su moje. Izbezumljena sam celo veče ali ovo je jedna lepa lekcija i pokazatelj kako izgled vara. Možda ja nekom delujem kao profesinalna plesačica, međutim nisam, kao što nam je lepi plavi sudija Aleksandar Josipović delovao slatko i umiljato, ali na kraju nije pokazao neke emocije. Dosta sam naučila, drago mi je što se ovo desilo, osećam se kao da me neko bacio u hladnu vodu i izvukao i tako jedno pet puta. Ovo je bio takav šok za mene da posle ove epizode možete da očekujete i da visim naopačke i da skačem, sve mi je svejedno - izjavila je uzbuđena Nikolija.

Autor: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin