Ceca Ražnatović i Aca Lukas: Snimaju novi duet

Ceca Ražnatović i Aca Lukas: Snimaju novi duet

Autor: | 08/04/2014

0


Svetlana Ražnatović ponovo je, posle 15 godina, ukrstila glas sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim kao Aca Lukas, i snimila duetsku numeru čiji je radni naziv "Pozovi me kad ostaneš sam".

- Već se odavno priča o tome da će Ceca snimiti pesmu s Lukasom, ali zbog nedostatka vremena nisu ranije stigli da se tome posvete. Ražnatovićeva je prošle godine imala koncert na Ušću za koji se mesecima pripremala, a nakon njega nastavila je veoma uspešnu turneju. Zbog poslovnih obaveza imala je malo vremena za ponovni ulazak u studio. Sada je Marina Tucaković napisala tekst kojim su oboje oduševljeni, konačno su rešili da urade duet i to su sproveli u delo - kaže naš izvor blizak pevačima i dodaje:

- Oni još ne žele da otkrivaju detalje, jer planiraju da iznenade publiku. Veruju da će pesma biti istinski hit. Inače, Ceca i Lukas će 10. maja nastupiti zajedno u klubu „Piramida“ u Beču, gde je Ražnatovićeva i ranije pevala i nije isključeno da će do tada publika već imati prilike da čuje njihovu pesmu. A i logično je da nastupaju zajedno kako bi promovisali duet. Nijedno ni drugo odavno nisu ukrstili glasove ni sa kim, pa će ovo biti pravi ugođaj za publiku.


Izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin