Bijonse: Današnje žene mogu da budu sve što zamisle

Bijonse: Današnje žene mogu da budu sve što zamisle

Autor: | 08/04/2014

0

Bijonse je zvezda naslovnice novog broja časopisa Out, na kojoj nosi plavu periku i neodoljivo podseća na Merilin Monro. U pratećem editorijali pevačka zvezda pozira u toplesu, prekrivajući grudi rukama, a u intervjuu govori o svom poslednjem albumu, seksualnosti i mnogim drugim temama.

Na temu feminizma, Bijonse kaže da se nada da će inspirisati mnoge žene da se ponašaju slično kao ona:

- Žene ne bi trebalo da se stide svoje seksualnosti. I dalje imamo dvostruki standard kada je reč o toj temi. Muškarci su slobodni, a žene nisu. To nije normalno. Stare lekcije o podaništvu su nas učinile žrtvama. Žene su mnogo više od toga. Danas možete da budete poslovna žena, majka, umetnica i feministkinja, šta god poželite, a da istovremeno budete i seksualno biće. To ne isključuje jedno drugo.

Njen poslednji album, objavljen krajem prošle godine, namenjen je širokoj publici - ne samo ženama. Prema njenim rečima, namera je bila da se što više približi slušaocima.

- Iako sam bila svesna raznovsrnih tipova ljudi koji slušaju moje pesme, želela sam da snimim ličan, iskren i najbolji album koji mogu da snimim. U jednom trenutku sam istovremeno snimala pesme u studiju, snimala spotove i nastupala svako veče u okviru turneje. Pomislila sam "šta ja to radim, da li je ovo isuviše ambiciozno?". Čak i na dan objave albuma sam bila prestravljena. Ali, ujedno sam znala i da je taj strah znak da ću napraviti nešto veliko.

Autor: Life Content

Foto: Santiago & Mauricio/OUT magazine

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: bijonse