Pičiz Geldof: Poslednje što je napisala pred smrt je - život je savršen

Pičiz Geldof: Poslednje što je napisala pred smrt je - život je savršen

Autor: | 09/04/2014

0


Javnost se još uvek oporavlja od šoka nakon iznenadne smrti Pičiz Geldof.

Juče, 24 sata nakon što je preminula, objavljena je poslednja kolumna kćerke Sir Boba Geldofa za majsko izdanje magazina "Majka i Beba".

Ova 25-godišnjakinja otkrila je da nikada nije bila srećnija.

Poslednje što je napisala kćerka pokojne Pola Jejts jeste koliko voli svoje sinove 2-godišnjeg Astala i 11-mesečnog Fedra, te da je srećnija nego ikada.

- Pre nego što sam imala dva buckasta dečačića mlađa od dve godine, koja očekuju punu pažnju i vojničku posvećenost 24 časa dnevno, besciljno sam lutala. Sa prijateljima željnim provoda od Los Anđelesa do Londona, bila sam izgubljena u mladosti bez odgovornosti. Ali to mi je postalo dosadno. Želela sam sidro, očajnički mi je bilo potrebno, žudela sam za njim. A onda su moji dečaci postali kompletan smisao mog postojanja i spasili su me apatije. Ali ova nova verzija mene kao majke-zemlje došla je sa posledicama - ostala sam bez prijatelja. Mojih pet najbližih prijatelja imali su razumevanja, ali mnogi drugi nestali su iz mog okruženja. Kada sam mogla da izlazim, oni nisu želeli da znaju za mene. To što nisam želela dadilju za svoju decu nije ih zanimalo, kao ni činjenica da dojenje noću i buđenje u 6 ujutro ne idu najbolje uz večere uz vino.

Pičiz je napisala dalje:

- Niko nije želeo da me pita ništa o mojim bebama, a ja sam samo o njima želela da pričam. To me je bolelo. Osećala sam se otuđeno i napušteno. Da li sam napravila grešku? Ali onda su jednog dana moja deca došla, zasmejavala me i ljubila. Fedi me je poljubio tako snažno, a onda su obojice smejući se pala u moje naručje, gledajući me sa toliko čiste ljubavi. U tom magičnom trenutku, sve moje sumnje su obrisane. Sve ostalo postalo je nevažno. Imam savršen život i blagoslovena sam. Sada, sa novom grupom drugarica-mama, koje imaju iste probleme kao i ja, srećnija sam nego ikada. Ostvarila sam savršenu ravnotežu. Život je dobar. Život je savršen. A to što sam mama je najbolji deo.

Nažalost, Pičiz Geldof nije dugo mogla da uživa u majčinstvu, jer je njen život misteriozno prekinut. Policija nije pronašla oproštajnu poruku, niti drogu, te pretpostavljaju da je njena smrt bila prirodna. Njen stariji sin 21. aprila napuniće 2 godine, a mlađeg je rodila 24. aprila prošle godine, na rođendan svoje pokojne majke.


Autor: Life Content
Foto: Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti