Bruklin Deker: Supruga Endija Rodika otkrila planove o potomstvu

Bruklin Deker: Supruga Endija Rodika otkrila planove o potomstvu

Autor: | 09/04/2014

0


Bruklin Deker otkrila je da definitivno želi da ima decu. Ova 26-godišnja lepotica želi da zasnuje porodicu sa suprugom Endijem Rodikom, za koga se udala 2009. godine, ali još nije sigurna da je spremna za majčinstvo.
- Volim decu. Definitivno želim decu. Samo moram da se uverim da li sam spremna, jer još uvek nisam sigurna da bih bila dobra majka ni da je pravo vreme - rekla je i dodala da uživa igrajući se sa decom njenih kolega iz serije "Friends with Better Lives", Mahandre Delfino i Džejmsa Van Der Bika.
- Divno je biti tetka Bruklin i uživati sa klincima mojih prijatelja. Mahandra se upravo porodila kada smo počeli da snimamo, svuda je vodila svoju kćerkicu i na snimanjima je dojila - ispričala je supruga slavnog tenisera i dodala da je zbog svega što je videla i sama poželela decu. Ipak, svesna je da bi u tom slučaju ona i Endi imali manje vremena jedno za drugo i da noći ne bi mogli da provode uz čašu vina.
- Divno mi je kada vidim Mahandru sa njenom kćerkicom, ali ona je ljubomorna svaki put kad kažem da idem kući i da ću imati sastanak uz vino sa svojim mužem - zaključila je.

Autor: Life Content
Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin