Dajana Jakšić: Priznaje da joj je sin Dušan prioritet

Dajana Jakšić: Priznaje da joj je sin Dušan prioritet

Autor: | 09/04/2014

0

Nedavno je pevačica i voditeljka Dajana Jakšić snimila spot za pesmu “Lečim se od ljubavi” koja je urađena u elektro pop maniru. Dajana je udata za Žiku Jakšića, izvršnog direktora “Grand produkcije” sa kojim ima sina Dušana. Tvrdi da je potpuno posvećena porodici.

- Da,u potpunosti sam posvećena porodičnom životu, najviše mom sinu Dušanu koji kao i svako dete traži mnogo pažnje. Jutarnji program na “Hepi TV” vodim samo subotom i nedeljom tako da mi za sada nije naporno, to mi je jedan predivan posao za ženu, jedan lep izazov gde sam se divno snašla. Nije mi teško čak i to ustajanje u pola 4 ujutru. Odlično sam organizovana tako da sve mogu da postignem i smatram da je ključ uspeha upravo u tome, u dobroj organizaciji. Dušana čuvamo moja mama, brat, moj otac, Žika ili ja. Potpuno smo mu posvećeni i mnogo radimo sa njim, smatramo da naše prisustvo niko ne može da zameni i da je u ovom uzrastu najvažnije da mi budemo uz njega i da ga naučimo svemu što treba da zna - kaže Dajana.

Iako je Žika zbog posla često odsutan od kuće Dajana od toga ne pravi problem.

- Žika mnogo radi, ali ipak njegovo odsustvo se ne oseća i niko ne trpi zbog toga što on ima mnogo posla. Nisam od onih žena koje zakeraju da muž mora tad i tad da dođe kući, ili da zajedno uspavljujemo ili kupamo dete. On takve obaveze nema i nikada to niko od njega nije tražio. On ima puno posla tokom dana tako da se uveče potrudim da kada on dođe kući sve već bude spremno da on može u potpunosti da se posveti igri i učenju sa detetom - priča Dajana.

Novi spot nastao je po ideji njenog brata Stafana.

- Uradila sam “Art work” zato što mnogo više volim da u spotu prikažem umetnički izraz pesme. Ideje su i ovoga puta bile mog brata Stefana, a u delo su ih sproveli momci sa fakulteta dramskih umetnosti i ponosna sam što sam radila baš sa njima i ta saradnja će se i ubuduće nastaviti. Retko izbacujem pesme, jer ne živim od ovog posla i ne bih pevala i menjala svoj život za noćne smene i ustajanje u popodnevnim časovima. Ovo radim zato što volim, s obzirom na to da potičem iz muzičke porodice", kaže na kraju razgovora Dajana Jakšić.

Izvor: Blic

Foto: SCANDAL!

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: dajana jaksic