Dženifer Lopez: Priredila dečku Kasperu Smartu raskošnu rođendansku žurku

Dženifer Lopez: Priredila dečku Kasperu Smartu raskošnu rođendansku žurku

Autor: | 10/04/2014

0

Dženifer Lopez priredila je svom dečku Kasperu Smartu nezaboravnu žurku povodom njegovog rođendana. Koreograf, koji je 5. aprila napunio 27 godina, slavio je u društvu prijatelja i svoje partnerke, a pevačica se, prema rečima izvora veoma potrudila da ovo veče učini posebnim.
- Džen je iznajmila privatnu prostoriju u jednom ekskluzivnom klubu u Malibuu i pozvala sve njihove prijatelje. Među zvanicama su bili čitava njihova ekipa, plesači sa turneje, Dženiferina pratnja, svako ko putuje i druži se sa njima, ali nije bilo drugih poznatih ličnosti - otkrio je izvor, te dodao da će Kasper ovo veče zasigurno zauvek pamtiti.
- Ona uživa u tome da ga razmazi i uvek preteruje sa poklonima.
Izvor je otkrio i da je najviše oduševljenja izazvala rođendanska torta, koju je krasila plesačeva fotografija, a koju je on kasnije objavio na društvenim mrežama.
Dženifer i Kasper u vezi su od oktobra 2011. godine, a 44-godišnja pevačica je u nedavnom intervjuu priznala da njihova ljubav ne jenjava.
- On je fantastičan, on je moj najbolji prijatelj. Sve mogu da mu kažem, kada sam tužna, kada se osećam dobro... Pruža mi moralnu podršku i beskrajnu ljubav.

Autor: Life Content
Foto: SIPA, Twitter

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još